Interfon sau videointerfon pentru scara de bloc

Configuratia unui sistem de interfonie/videointerfonie presupune mai multe aspecte, legate de mediul in care urmeaza a fi instalat: la scara de bloc, in mediu rezidential sau ca varianta simpla de permitere/refuz acces la unele spatii comerciale.

In cele ce urmeaza vom face referire la anumiti termeni pe care ii veti gasi explicati in: Componentele unui interfon / videointerfon

INTERFON (VIDEOINTERFON) PENTRU SCARA DE BLOC

– In momentul de fata mai sunt putine scari de bloc, valabil pentru orice oras din Romania, nu doar in RADAUTI, care inca nu dispun de sistem permitere/refuz acces de tip interfon. Producatorii actuali de asemenea sisteme detin o experienta foarte mare pe acest domeniu, astfel incat, tehnic vorbind, ceea ce se fabrica acum este foarte fiabil, se defecteaza foarte rar, este usor si simplu de folosit. Deobicei se strica nu ceea ce depinde de electronica unui interfon cat mai ales ce tine de partile mecanice sau deteriorabile: tagul de proximitate, yala electromagnetica, bratul amortizor. La modelele cu cartela optica (datorita vechimii lor), un motiv frecvent de defect il reprezinta cititorul optic (localizat in acea fanta prin care se trece cartela). Nu cunoastem sa mai existe vre-un producator de sisteme de interfonie care sa utilizeze cartelele optice.

Alegerea unui model de interfon sau altul, pentru locatarii unei scari de bloc, depinde in majoritatea cazurilor de pretul instalarii si mai putin de marca sau tip.

Cele mai raspandite sunt: ELECTRA (post interior pe perete), RESEL, BETAMEX, TEHNOTON, GENWAY, COMMAX (post interior de tip telefon, cu mai multe sau mai putine facilitati).

Deasemenea, putem procura orice tip de interfon/videointerfon pentru care cineva doreste oferta de achizitie si/sau instalare.

Firma noastra lucreaza cu oricare dintre firmele de mai sus, astfel ca putem instala, reabilita, modifica, imbunatati, orice tip de sistem de interfonie produs de acestea.

SEGANIMEX SRL, pe domeniul de interfonie/videointerfonie la scari de bloc, activeaza in RADAUTI (jud. SUCEAVA), si localitatile invecinate.

Pentru localitati mai indepartate (alte judete) apar cheltuieli de deplasare care determina cresteri ale preturilor de instalare sau reabilitare.

Pretul privind instalarea unui interfon/videointerfon se negociaza in functie de numarul de nivele si de locatari din scara de bloc respectiva. Pentru oferta va rugam sa ne contactati !

NU UITATI: In cazul in care sunteti interesati de un asemenea sistem, cautati specialisti din localitati apropiate locatiei in care se doreste amplasarea interfonului/videointerfonului. Sunt sanse mari, ca din motiv de pret initial aparent mai mic, sau din alte considerente, apeland la o societate dintr-o localitate mai indepartata, sa regretati aceasta decizie atunci cand sunt necesare interventii asupra sistemului sau imbunatatiri ale acestuia.